Conikuvat
Tampere
B2
Taike

Työvoimarekry

Ilmoittaudu työvoimaksi Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Tapahtuma ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan kasauksessa, ohjelmasaleissa ja infossa. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruuan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan vain festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Festivaaliviikonlopun kasaaminen tapahtuu lauantaiaamuna (arviolta kello 5-10 välisenä aikana), jolloin on myös ylimääräistä työvoimatarvetta.

Järjestyksenvalvonnasta vastaa Tampere-talo, mutta Tampere-talon järjestyksenvalvojien työpareiksi tarvitaan Tampere Kupliin vapaaehtoisia. JV-kortti tai aiempi kokemus vastaavien tapahtumien järjestyksenvalvontatehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu päättyy 16.03.2022.

Työvoimaksi voi ilmoittautua Kompassin kautta.

Kompassi vaatii kirjautumisen; jos olet ollut töissä aikaisemmin Tampere Kupliissa tai esimerkiksi Traconissa, sinulla on Kompassin tunnukset. Muussa tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä uudeksi käyttäjäksi. Kirjauduttuasi löydät linkin Tampere Kuplii -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi ovat ajan tasalla ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Työtehtävät

Lomakkeella työtehtävät on jaettu osa-alueisiin: salivänkäri, infovänkäri, yleisvänkäri, kasaus ja purku sekä erikoistehtävä (mm. valokuvaajat). Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa. Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Myös työtodistuksen saa halutessaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: tyovoima(ät)tamperekuplii.fi.